WIJ ZIJN DE NOORD-NEDERLANDSE SCHROOTVERWERKING

RECYCLING VAN FERRO/NON-FERRO METALEN & ACCU’S

MEER INFORMATIECONTACT
R

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

De Noord-Nederlandse Schrootverwerking is een professioneel bedrijf waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

R

EERLIJKE PRIJZEN

Doordat wij in grote volumes verkopen kunnen wij de beste prijzen bieden.

R

VERWERKING IN EIGEN BEHEER

De Noord-Nederlandse Schrootverwerking heeft de verwerking in eigen beheer.

NOORD-NEDERLANDSE SCHROOTVERWERKING FRANEKER

_________________________________________________________________________

De Noord Nederlandse Schrootverwerking Franeker is een gespecialiseerd bedrijf in het verwerken van schroot en non- ferro.

Dankzij de efficiënte werkwijze en de verwerking in eigen beheer, neemt het bedrijf een vooraanstaande plaats in binnen deze branche. Zowel qua capaciteit als wat betreft de concurrentiepositie.

WERKZAAMHEDEN

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

 

7

Recycling ferro & non ferro

Noord-Nederlandse Schrootverwerking verzorgt zowel de recycling ferro en non-ferro metalen. Onder ferro verstaan wij alle mogelijk soorten ijzer. Voorbeelden van non-ferro metalen zijn onder andere; koper, lood, aluminium etc.
Op onze werf in Franeker worden deze ferro en non-ferro metalen na inname klaargemaakt voor verdere recycling. Deze worden vervolgens met vrachtwagens of per binnenschip afgevoerd naar andere recyclingbedrijven in Europa.

7

Containerservice

Voor bedrijven biedt Noord-Nederlandse Schrootverwerking de mogelijkheid om een schrootcontainer neer te zetten. Wij hebben containers van verschillende volumes zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor uw afvalstroomverwerking.
Wij kunnen vrijwel direct containers aanleveren. Wij vervoeren de container naar de door u opgegeven locatie. Is uw container vol of heeft u hem niet meer nodig? Op het tijdstip dat u het beste uitkomt halen wij uw container weer op. 

De NNF beschikt over ruim 300 containers van 1 kuub tot 40 kuub, welke op uw locatie geplaatst kunnen worden.

Volle containers worden binnen 24 uur gewisseld.

7

Recycling van accu's

Noord-Nederlandse Schrootverwerking is onder de Regelink groep één van de marktleiders op het gebied van accurecycling in Nederland.
Oude accu’s worden met behulp van gespecialiseerd transport bij u afgehaald. Op onze werf worden de accu’s gereed gemaakt voor recycling en vanaf hier getransporteerd naar erkende verwerkers in Europa. Hierdoor zijn wij in staat u een realistische vergoeding, welke gerelateerd is aan de actuele loodprijs, voor uw oude accu’s te geven.
U kunt uw oude accu’s uiteraard ook komen brengen op onze werf in Franeker.

Noord Nederlandse Schrootverwerking BV

Oostelijke Industrieweg 23
8801 JW Franeker, Netherlands

NNS Pand

OPENINGSTIJDEN

___________

maandag t/m vrijdag

07:30 – 16:30

NIEUWS

Vacature Kraanmachinist / algemeen medewerker

Vacature Kraanmachinist / algemeen medewerker

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het efficiënt sorteren van materiaalsoorten. Daarnaast draag je zorg voor het laden van de vrachtwagens en schepen. Alle werkzaamheden voer je uit met de meest actuele milieu- en veiligheidsvoorschriften.

Lees meer
SCHROOT!: Regelink schroothandel & de Noord-Nederlandse schrootverwerking klaar voor de toekomst

SCHROOT!: Regelink schroothandel & de Noord-Nederlandse schrootverwerking klaar voor de toekomst

Regelink Schroothandel uit Kampen heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Zo is niet alleen de klantenkring en afzet verder gestegen, maar werd ook de Noord-Nederlandse Schrootverwerking in Franeker overgenomen. Onlangs is het bedrijf uitgebreid met een nieuwe DAF vrachtwagen en een Duitse Leimbach knipschaar. ‘Met twee locaties aan het water en goede apparatuur denken we dat wij genoeg bestaansrecht hebben en de concurrentie aan kunnen met grote concerns’, aldus Harry Regelink.

Lees meer

CERTIFICERING

BEL ONS VOOR DE DAGPRIJZEN

of kom vrijblijvend langs

 

Copy link
Powered by Social Snap