WIJ ZIJN DE NOORD-NEDERLANDSE SCHROOTVERWERKING

RECYCLING VAN FERRO/NON-FERRO METALEN & ACCU’S

MEER INFORMATIECONTACT
R

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

De Noord-Nederlandse Schrootverwerking is een professioneel bedrijf waarbij betrouwbaarheid voorop staat.

R

EERLIJKE PRIJZEN

Doordat wij in grote volumes verkopen kunnen wij de beste prijzen bieden.

R

VERWERKING IN EIGEN BEHEER

De Noord-Nederlandse Schrootverwerking heeft de verwerking in eigen beheer.

NOORD-NEDERLANDSE SCHROOTVERWERKING FRANEKER

_________________________________________________________________________

De Noord Nederlandse Schrootverwerking Franeker is een gespecialiseerd bedrijf in het verwerken van schroot en non- ferro.

Dankzij de efficiënte werkwijze en de verwerking in eigen beheer, neemt het bedrijf een vooraanstaande plaats in binnen deze branche. Zowel qua capaciteit als wat betreft de concurrentiepositie.

WERKZAAMHEDEN

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

 

7

Recycling ferro & non ferro

Noord-Nederlandse Schrootverwerking verzorgt zowel de recycling ferro en non-ferro metalen. Onder ferro verstaan wij alle mogelijk soorten ijzer. Voorbeelden van non-ferro metalen zijn onder andere; koper, lood, aluminium etc.
Op onze werf in Franeker worden deze ferro en non-ferro metalen na inname klaargemaakt voor verdere recycling. Deze worden vervolgens met vrachtwagens of per binnenschip afgevoerd naar andere recyclingbedrijven in Europa.

7

Containerservice

Voor bedrijven biedt Noord-Nederlandse Schrootverwerking de mogelijkheid om een schrootcontainer neer te zetten. Wij hebben containers van verschillende volumes zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor uw afvalstroomverwerking.
Wij kunnen vrijwel direct containers aanleveren. Wij vervoeren de container naar de door u opgegeven locatie. Is uw container vol of heeft u hem niet meer nodig? Op het tijdstip dat u het beste uitkomt halen wij uw container weer op. 

De NNF beschikt over ruim 300 containers van 1 kuub tot 40 kuub, welke op uw locatie geplaatst kunnen worden.

Volle containers worden binnen 24 uur gewisseld.

7

Recycling van accu's

Noord-Nederlandse Schrootverwerking is onder de Regelink groep één van de marktleiders op het gebied van accurecycling in Nederland.
Oude accu’s worden met behulp van gespecialiseerd transport bij u afgehaald. Op onze werf worden de accu’s gereed gemaakt voor recycling en vanaf hier getransporteerd naar erkende verwerkers in Europa. Hierdoor zijn wij in staat u een realistische vergoeding, welke gerelateerd is aan de actuele loodprijs, voor uw oude accu’s te geven.
U kunt uw oude accu’s uiteraard ook komen brengen op onze werf in Franeker.

Noord Nederlandse Schrootverwerking BV

Oostelijke Industrieweg 23
8801 JW Franeker, Netherlands

NNS Pand

OPENINGSTIJDEN

___________

maandag t/m vrijdag

07:30 – 16:30

NIEUWS

SCHROOT!: Regelink schroothandel & de Noord-Nederlandse schrootverwerking klaar voor de toekomst

SCHROOT!: Regelink schroothandel & de Noord-Nederlandse schrootverwerking klaar voor de toekomst

Regelink Schroothandel uit Kampen heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Zo is niet alleen de klantenkring en afzet verder gestegen, maar werd ook de Noord-Nederlandse Schrootverwerking in Franeker overgenomen. Onlangs is het bedrijf uitgebreid met een nieuwe DAF vrachtwagen en een Duitse Leimbach knipschaar. ‘Met twee locaties aan het water en goede apparatuur denken we dat wij genoeg bestaansrecht hebben en de concurrentie aan kunnen met grote concerns’, aldus Harry Regelink.

Lees meer
FRIES JOURNAAL: Schrootverwerking is een groene business

FRIES JOURNAAL: Schrootverwerking is een groene business

Gek eigenlijk: allang voor duurzaamheid een hot item was werd er gerecycled. Gewoon omdat afval een grondstof is. Of het nu om plastic, hout, papier, glas of metalen gaat. Met name metaal. De hoogovens in Velsen (Tata Steel) maken er prachtige nieuwe producten (halffabricaten) van. Er is dus een markt en als er een markt is, valt er ook brood mee te verdienen. Een bedrijf dat zich in recycling van metaal, non-ferro (koper, aluminium, rvs) en accu’s succesvol heeft ontwikkeld is Regelink Schroothandel in Kampen, dat dit jaar de Noord-Nederlandse Schrootverwerking in Franeker overnam. Bedrijven op twee toplocaties die een flinke bijdrage leveren aan CO2-reductie.

Lees meer
Open dag Industrieterrein Oost-Franeker 2019

Open dag Industrieterrein Oost-Franeker 2019

De dag begon een beetje bewolkt maar later op de middag kwam het zonnetje. Met veel enthousiasme kwamen de bezoekers van jong & oud kijken bij alle bedrijven. Bij de Noord-Nederlandse Schrootverwerking waren er demonstraties van o.a. de Brandweer en van onze kraanmachinisten.

Lees meer

CERTIFICERING

BEL ONS VOOR DE DAGPRIJZEN

of kom vrijblijvend langs