Recycling van ferro- & non ferro

Metalen zijn oneindig recyclebaar

Metaal recyclen

Wilt u uw metaalafval recyclen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij adviseren u bij het afvoeren van uw metaalafval. Zo plaatsen wij vrijwel altijd kostenloos een container bij u neer. Om u te ontzorgen bieden wij een containerservice aan. U kunt bij ons terecht met uw ferro- & non ferro metalen. Onze weegbrug kan wel tot 70 ton wegen en heeft een lengte van 20 meter. Wij sorteren, groeperen en verwerken de metalen zodat deze geschikt zijn voor de industriële afnemers voor hergebruikt. 

De Noord-Nederlandse Schrootverwerking is aangesloten bij de Metaal Recycling Federatie(MRF). De MRF richt zich op de bevordering van duurzame recycling van gebruikte metalen in Nederland en behartigt de verschillende belangen binnen de metaalrecycling sector. Alle bedrijven die een MRF keurmerk hebben, hebben een strenge keuring doorlopen. Zo weet u dat u in goede handen bent.

WAAROM NOORD-NEDERLANDSE SCHROOTVERWERKING

R
Snel schakelen door onze containerservice
R
AFSPRAAK IS AFSPRAAK
R
EERLIJKE PRIJZEN VOOR UW METAAL AFVAL
R
BEREIKBAAR VIA DE WEG EN VIA HET WATER
R
Gecertificeerd

VRAGEN? BEL 0517-393341

PRIJZEN

De prijzen van oud ijzer, metalen en accu’s kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit kan er voor zorgen dat de prijs die u ontvangt van dag tot dag kan variëren. U krijgt altijd uitbetaald tegen de actuele metaalprijzen. Wilt u graag de actuele prijzen weten? Neem dan contact op met ons.

Wilt u graag met ons samenwerken?

Neem dan contact met ons op. De koffie staat klaar.

Contact

ZAKELIJK 

Oostelijke Industrieweg 23
8801 JW Franeker

0517-393341

info@schrootverwerking.nl

Container aanvragen

7 + 13 =