NIEUWS

Het laatste nieuws uit de media of van de Noord-Nederlandse Schrootverwerking zelf

SCHROOT!: Regelink schroothandel & de Noord-Nederlandse schrootverwerking klaar voor de toekomst

SCHROOT!: Regelink schroothandel & de Noord-Nederlandse schrootverwerking klaar voor de toekomst

Regelink Schroothandel uit Kampen heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Zo is niet alleen de klantenkring en afzet verder gestegen, maar werd ook de Noord-Nederlandse Schrootverwerking in Franeker overgenomen. Onlangs is het bedrijf uitgebreid met een nieuwe DAF vrachtwagen en een Duitse Leimbach knipschaar. ‘Met twee locaties aan het water en goede apparatuur denken we dat wij genoeg bestaansrecht hebben en de concurrentie aan kunnen met grote concerns’, aldus Harry Regelink.

FRIES JOURNAAL: Schrootverwerking is een groene business

FRIES JOURNAAL: Schrootverwerking is een groene business

Gek eigenlijk: allang voor duurzaamheid een hot item was werd er gerecycled. Gewoon omdat afval een grondstof is. Of het nu om plastic, hout, papier, glas of metalen gaat. Met name metaal. De hoogovens in Velsen (Tata Steel) maken er prachtige nieuwe producten (halffabricaten) van. Er is dus een markt en als er een markt is, valt er ook brood mee te verdienen. Een bedrijf dat zich in recycling van metaal, non-ferro (koper, aluminium, rvs) en accu’s succesvol heeft ontwikkeld is Regelink Schroothandel in Kampen, dat dit jaar de Noord-Nederlandse Schrootverwerking in Franeker overnam. Bedrijven op twee toplocaties die een flinke bijdrage leveren aan CO2-reductie.

Open dag Industrieterrein Oost-Franeker 2019

Open dag Industrieterrein Oost-Franeker 2019

De dag begon een beetje bewolkt maar later op de middag kwam het zonnetje. Met veel enthousiasme kwamen de bezoekers van jong & oud kijken bij alle bedrijven. Bij de Noord-Nederlandse Schrootverwerking waren er demonstraties van o.a. de Brandweer en van onze kraanmachinisten.

RMB: Kampen & Franeker een prima combinatie

RMB: Kampen & Franeker een prima combinatie

Als ik eerlijk ben heb ik nog maar zelden of nooit nagedacht over de strategische ligging van Kampen. Maar bij nader in- zien ligt deze prachtige Hanzestad natuurlijk op een perfecte locatie. Binnen een uur naar bijvoorbeeld Groningen, Leeuwarden, Enschede, Amsterdam, Utrecht en vanzelfsprekend Zwolle. En dan natuurlijk de directe vaarroutes over de IJssel en het Ketelmeer naar het IJsselmeer en verder. Mooie plek dat op een schiereiland gelegen Kampen en een heerlijke specialiteit bij de koffie: de Kamper slof…..

Volg ons ook op Social Media